TORIKATU 2, 37600 VALKEAKOSKI MA 11–16 | TI-TO 11-20 | PE 11–23 | LA 12–23 | SU 12–16 0400 906676

StellalleRôtisseurs-kilpi

StellanRôtisseurs-kilven luovutus

Ravintola Rusticheria Stella saa Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilven 19.9.2018, joka on järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun laadusta. Rôtisseurs-kilpi merkitsee palvelun ja valikoiman poikkeuksellista erottumista alueen ja alan muista yrityksistä.

Kilven luovuttavat Suomen Paistinkääntäjien Conseiller Culinaire Martti Lehtinen ja Tampereen Paistinkääntäjien aluevouti, Bailli de Tampère Mikko Reinikka.
Kilven vastaanottavat Maître Restaurateur Annina Kerkkänen ja Maître Rôtisseur Commandeur Petri Kerkkänen

Chaïne des Rötisseurs eli Paistinkääntäjät on maailman suurin ja vanhin gastronominen järjestö, joka kehittää ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhdessä kovatasoisten ammattilaisten ja aktiivisten harrastajien kanssa.

Laadun ja palvelun tulee pysyä samalla korkealla tasolla jatkuvasti, ja valikoiman ja sen laajuuden vaihdella sesonkien mukaan.Kilpikriteerit ovat julkisia ja niiden täyttymistä valvotaan vuosittain kilpiyrityksen itsearvoinnilla ja alueellisen voutineuvoston toimesta.
Kilpiravintolassa tulee työskennellä vähintään kaksi järjestön arvostettua ammattilaisjäsentä.


 

Upeatunnustus laadusta

Ideologianamme on ollut alusta asti tarjota italialaisia makuja paikallisuus ja oman maakunnan tuotteet edellä. Haluamme asiakkaiden aistivan pikkukaupungin kiireettömän ilmapiirin myös ravintolassamme rauhallisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Siksi meille on erityisen suuri kunnia vastaanottaa Chaïne des Rötisseurs järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun laadusta.


TESTIATERIASTA KIITOSTA

Tampereen Paistinkääntäjien vouti Mikko Reinikka, Echanson de Finlande Christina Suominen ja voutikunnan kilpi- ja laatuasioiden koordinaattori Vice-Conseiller Gastronomique Marko Alenius kävivät testiaterialla Valkeakoskella 5. huhtikuuta 2018. Arviointikäynnin tarkoituksena oli selvittää Rôtisseurs-kilpeen vaadittava taso ravintolan hakiessa kilpistatusta.

”Nauttimamme menukokonaisuus oli erittäin korkeatasoinen, kaikki raaka-aineet ja komponentit sisälsivät runsaasti makua ja vivahteita, lautasella ei ollut mitään ylimääräistä, kokonaisuus oli tasapainoinen sekä annoksiin oli käytetty vaativia tekniikoita ja harvinaisempia raaka-aineita monipuolisesti. Annokset
poikkesivat positiivisesti edukseen Pirkanmaan muusta tarjonnasta, korostaen ravintolan liikeideaa raikkaalla tavalla.

Annoksista huokui kiistattomasti keittiön korkea osaaminen ja vankka ammattilaiskokemus. Viinivalinnat sopivat ruokalajeihin täydellisesti.”, Mikko Reinikka kommentoi.


 

Lisätietojamedialle

Rotisseurs-kilven luovutus ja lehdistötilaisuus
19.9.2018 klo 15, ravintola Ructicheria Stella.

Lisätietoja Stellasta, Rôtisseurs-kilven luovutuksesta ja tilaisuudesta antavat:

Petri ja Annina, joko puhelimitse 0400 906676 tai sähköpostitse rusticheria.stella@gmail.com