TORIKATU 2, 37600 VALKEAKOSKI 0400 906676

Tunnelmia#ravintolastella

 • Etsimme tripadvisorin avulla Valkeakoskelta sopivaa ravintolaa Kirka musikaalin jälkeen ja päädyimme hyvät arvosanat saaneeseen Rusticheria Stellaan. Turhaan ei tätä paikkaa ole hyväksi kehuttu. Meidän kaikkien annokset olivat erinomaiset ja palvelu oli mitä ilosinta, mukavinta ja ammattitaitoisinta. Suosittelen lämpimästi!
  Asiakkaamme TripAdvisorissa
 • Suosittelen lämpimästi! Kaupungin parhaat pizzat! Ruoka oli kaikenkaikkiaan herkullista! Täydet pointsit myös asiakaspalvelulle!
  Asiakkaamme Facebookissa
 • This restaurant could have a michelin star. We had dinner with a group of 30 persons, members of the chaine des rotisseurs. The smoked asparagus ice cream was superb.
  Our customer via TripAdvisor
 • Vaimokkeen kanssa käytiin testaamassa paikka hyvien arvosteluiden vuoksi. Eikä menty turhaan. Burgeri oli juurikin sellainen kuin kuuluukin, pihvi medium ja oikein hyvän makuinen. Vaimoke otti hirvipullat ja nekin oli viimisenpäälle. Iso suosittelu meiltä!
  Asiakkaamme Facebookissa

Tunnelmatsomessa

Facebookissa ja Instagramissa
Kerro meille mitä pidit, jaa kuvia ja tunnelmia #ravintolastella. Lue taustatietoa kauden menun raaka-aineista, osallistu kisoihin ja fiilistele. Kaikki tämä löytyy somesta!

Seuraa Facebookissa

Jaa tunnelmat Instassa

Arvostele TripAdvisorissa


 
 

Benvenutivaraa pöytä

Meille on tärkeää keskittyä asiakkaisiimme. Siksi emme päivystä sähköpostin äärellä, vaan tavoitat meidät parhaiten soittamalla ravintolaan.

Tee pöytävaraus