TORIKATU 2, 37600 VALKEAKOSKI 0400 906676

Tutustu

Stellanfilosofia

rusticheria = rentoa kaupunkilaisruokaa
Rusticheria Stellassa tarjoilemme omassa keittiössä tunteella ja huolellisesti valmistettua italialaistyyppistä ruokaa. Suosimme pientuottajien raaka-aineita – moni käyttämämme raaka-aine saapuu Pirkanmaalta. Lisäksi ruuissamme voit maistella perinteisiä Italiasta tuotettuja herkkuja.

 

NautiskeleA lá carte

Kausittain vaihtuva menu
Menumme vaihtuu vuodenaikojen mukaan.Keittiömme  intohimoinen suhtautuminen italialaiseen ruokakulttuuriin ja läheltä saataviin raaka-aineisiin näkyy jokaisen kauden ruokalistoissamme – italialaistyyppisiä annoksia rennolla otteella ja kotimaisella twistillä.

Tutustu kauden menuun


 

Rennomminpizzaa ja burgeria

tuhdimpaan nälkään
Meillä lähtee suurempikin nälkä.

Seuraa Facebookissa


 

ArkeenLounas

MA–PE KELLO 11–14 | HINTA 9,90€
Lounas on meidän mielestämme yksi päivän parhaista ajankohdista. Siksi tarjoilemme joka arkipäivä herkullisen lounaan, joka on huolellisesti, tuoreista raaka-aineista valmistettu. Tule nauttimaan keskellä päivää!

 

Yksityistilaisuuksiinkabinetti

Nauti rauhassa, hyvässä seurassa
Kauniissa kabinetissa asiakkaamme järjestävät perhejuhlia, kokouksia ja illanviettoja. Hyvää ruokaa, juomaa ja tunnelmallinen tila. Varaa myös pubin puoli jatkoja varten!
Lue lisää

 
 

Benvenutivaraa pöytä

Meille on tärkeää keskittyä asiakkaisiimme. Siksi emme päivystä sähköpostin äärellä, vaan tavoitat meidät parhaiten soittamalla ravintolaan.

Tee pöytävaraus